Buku Program Hari Anugerah Cemerlang

SHARE:

Assalamualaikum cikgu-cikgu ,  buku program ini merupakan buku program kedua yang cikgugrafik upload selepas buku program Hari Sukan Negara . Kami tidak sangka , view untuk buku program HSN tersebut mencecah 13 ribu dalam masa  dua hari . Hal demikian , mencetuskan semangat kami untuk terus berkongsi  .

Berikut merupakan preview buku program Hari Anugerah Cemerlang 2015 yang  cikgugrafik buat , kami gabungan tiga warna bagi menampakkan ia exclusive ( oren , kuning , hitam ) . Sila Baca  " NOTA KAKI " sebagai panduan untuk edit buku program ini.
 
Kami nak offer banner Hari Anugerah Cemerlang secara percuma ( design sahaja ) nak tak ? kalau nak , cikgu hanya Komen sahaja  " saya nak " , cukup 20 orang komen . InsyaALLAH kami akan buat banner dengan design seperti buku program ni .


NOTA KAKI :

* di depan gantikan dengan lencana sekolah anda , delete tulisan caption arahan . Lencana tersebut pastikan anda pilih layout in front of text ea .

* Jika anda masukkan gambar@image baru  ke dalam buku program ini , file lain akan berterabur , jangan risau .. anda cuma perlu tukar layout gambar tersebut front of text/behind text sahaja . Segalanya akan terkawal :)

* Jika reka letak  berterabur ( mungkin sebb resolusi @ version miscrosft anda ) sila susun semula berpandukan preview

* Font yang digunakan adalah century gothic , kami sangat sukakan font ini kerana bagi kami , ia sesuai untuk digunakan persembahan dan perbentangan

* Tentang RM5 tu gurau sahaja .. haha , harap anda xremove logo kami tu. kami xmengharapkan apa2 pon :) . Jangan Lupa share di wall fb anda . Nanti bila dapat tugasan suruh buat buku program xdelah terpinga-pinga.. hehe

Kalau Sudi , LIKE page cikgugrafik ea [ klik sini ]

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. saya nak. tq for sharing. may Allah bless you

    BalasPadam
  2. Saya nak.alhamdulillah.....

    BalasPadam
  3. saya nak! terima kasih!! may Allah grant you!

    BalasPadam
  4. Saya pun berminat utk mdptkannya. Terima kasih tuan dgn pgkongsian ini. Moga tuan mndapat lebih byk idea Dan diberkati Allah.

    BalasPadam
  5. sy nak..terima kasih..buku program yg menarik..

    BalasPadam

Nama

Agama,8,Aktiviti DSV,2,Buku Program,32,Doa,5,Doodle,8,DSKP,6,Frame,9,Hias Kelas,12,Lain-Lain,36,Mewarna,5,Muka Depan Fail,8,PdPc,5,Poster Cuti,33,PREMIUM,3,RPH,4,soalan,4,Template,11,Tutorial,7,Tutorial IT,3,Video,2,
ltr
item
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU: Buku Program Hari Anugerah Cemerlang
Buku Program Hari Anugerah Cemerlang
buku program hari anugerah cemerlang 2015 , buku program hari anugerah kecemerlang 2015 , contoh buku program hari anugerah cemerlang , gambar buku program hari anugerah cemerlang , brosur buku program hari anugerah cemerlang 2015 , download buku program hari anugerah cemerlang 2015 , grafik buku program hari anugerah cemerlang , templat buku program hari anugerah cemerlang , murid cemerlang akademik , info buku program hari anugerah cemerlang
https://1.bp.blogspot.com/-2ubpVVCOHAk/Vh00lU6f1JI/AAAAAAAABfU/MNTRj8s9qX4/s1600/BUKU%2BPROGRAM%2BHARI%2BANUGERAH%2BKECEMERLANGAN.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-2ubpVVCOHAk/Vh00lU6f1JI/AAAAAAAABfU/MNTRj8s9qX4/s72-c/BUKU%2BPROGRAM%2BHARI%2BANUGERAH%2BKECEMERLANGAN.jpg
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU
http://www.cikgugrafik.com/2015/10/buku-program-hari-anugerah-cemerlang.html
http://www.cikgugrafik.com/
http://www.cikgugrafik.com/
http://www.cikgugrafik.com/2015/10/buku-program-hari-anugerah-cemerlang.html
true
5363507706093546458
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All CADANGAN UNTUK ANDA LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy