0
OUR FACEBOOK PAGE : [ CIKGUGRAFIKDOTCOM ]
Awal tahun lepas , CG pergi  ke kedai buku Popular , Smart untuk mencari Planner 2016 ( azam tahun baru nak jadikah pengurusan bulanan lebih sistematik ) hehe . Punyalah putar satu kedai tu , tak jumpa-jumpa..  Sudah puas mencari , CG tanya kat kauter , jawapan yang diberi :  " Planner 2016 belum sampai lagi deq " fedeppp..  Terfikir sekejab , kenapalah x tanya awal-awal tadi.. haha.


Hari minggu ni free, teringat kembali nak beli planner 2016 walaupun dah masuk 17hb ( Ahad ) . Malas nak beli ,  maka berphotoshop lah dalam menghasilkan planner 2016 ni. Dengan bantuan internet yang x seberapa laju , berusaha jugak menghasilkan yang terbaik . Tidak tahu lah bagi anda tidak cukup menarik . " Lain orang , lain lidah " ye dok ? . 

Anda boleh simpan (save) gambar planner dibawah , CG sudah siap hasilkan dari bulan 1 -12 . Siap bagi cover + kalendar mini lagi tau..  Tahu tak cara save gambar dengan betul ? kalau tak tahu rujuk : 


Kalau ada ralat sila bagitau kami ya ( melalui komen atau emel ) . " Sesungguhnya manusia tak lari dari melakukan kesilapan "

CG tidak mengharapkan bayaran , hanya secebis doa yang kami pinta . Semoga ianya bermanfaat buat anda , Sudah sedut tinggalkan komen ya .

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
COVER PLANNER
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 1 | BULAN JANUARI

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 2 | BULAN FEBRUARI

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 3 | BULAN MARCH
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 4 | BULAN APRIL

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 5 | BULAN MAY

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 6 | BULAN JUNE
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 7 | BULAN JULY

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 8 | BULANAUGUST

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 9 | BULAN SEPTEMBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 10 | BULAN OCTOBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 11 | BULAN NOVEMBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 12 | BULAN DICEMBER

LIKE page kami [ Klik sini ] , Tick page kami " see first " , kalau ada update dari kami nanti . Post yang pertama adalah dari kami  . 

https://www.facebook.com/cikgugrafikdotcom
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN
SILA SHARE YA | SHARE | LIKE

Catat Ulasan Blogger

 
Top