Template Buku Program Sambutan Hari Raya | KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU

Template Buku Program Sambutan Hari Raya

SHARE:



Assalamualaikum , Selamat Hari Raya kami ucapkan kepada semua pengunjung laman sesawang ini. Sudah lama rasanya tidak kemaskini laman sesawang ini , sampaikan ada yang whatsapp kami bertanya khabar di mana hilangnya cikgugrafik.hehe. Kami mengucapkan ribuan kemaafan dan terima kasih kepada yang mengambil berat tentang kami.

Untuk pengetahuan , (mungkin sudah ada yang tahu) . Saya ( admin ) bertugas di sekolah pedalaman, bila dengar pedalaman ni , cikgu-cikgu fahamlah keadaan rangkaian internet macam mana. Saya hanya bergantung harap akan bestari(dot)net sahaja. Sedangkan hendak upload bahan-bahan , hendak membuat carian google pon kadang-kadang tidak lepas. Jadi, ada masa laju ( biasanya apabila cikgu-cikgu ramai turun ke bandar ) saya ambil kesempatan untuk memuat naik bahan ini.

Malam ini , saya cuba buat sehabis cepat template buku program sambutan hari raya, anda boleh edit mengikut perencah anda sendiri dan anda juga boleh berkongsi dimana-mana anda suka ( jangan lupa letak credit ) hehe. Dibawah ini gambaran buku program yang telah dibuat dalam microsoft power point . Nak muat turun ? , carilah link kat bawah gambar dibawah .



ANDA BOLEH MUAT TURUN BUKU PROGRAM INI SECARA PERCUMA
[post_ads]

JIKA ANDA TIDAK TAHU CARA MUAT TURUN FAIL INI , ANDA BOLEH RUJUK TUTORIAL YANG KAMI SEDIAKAN

Terima kasih masih setia melawat laman sesawang ini , kalau dah ambil boleh cikgu komen dekat bahagian komen dibawah ? bukan susah pon nak komen..heheh buat buku program lagi susah 

COMMENTS

Nama

Agama,8,Aktiviti DSV,2,Buku Program,25,Doa,5,Doodle,8,DSKP,6,Frame,9,Hias Kelas,12,Lain-Lain,35,Mewarna,5,Muka Depan Fail,8,PdPc,5,Poster Cuti,33,PREMIUM,3,RPH,4,soalan,4,Template,10,Tutorial,7,Tutorial IT,3,Video,2,
ltr
item
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU: Template Buku Program Sambutan Hari Raya
Template Buku Program Sambutan Hari Raya
https://3.bp.blogspot.com/-h_Q7_qUabJ0/WV_1Oue77vI/AAAAAAAACaw/-FkqNX_LyAgXk80P-2f_g_3mTbVERzEPQCLcBGAs/s1600/template%2Bbuku%2Bprogram%2Bbrosur%2Bsambutan%2Bhari%2Braya%2Badilfitri%2Baidiladha.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-h_Q7_qUabJ0/WV_1Oue77vI/AAAAAAAACaw/-FkqNX_LyAgXk80P-2f_g_3mTbVERzEPQCLcBGAs/s72-c/template%2Bbuku%2Bprogram%2Bbrosur%2Bsambutan%2Bhari%2Braya%2Badilfitri%2Baidiladha.jpg
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU
http://www.cikgugrafik.com/2017/07/template-buku-program-sambutan-hari-raya.html
http://www.cikgugrafik.com/
http://www.cikgugrafik.com/
http://www.cikgugrafik.com/2017/07/template-buku-program-sambutan-hari-raya.html
true
5363507706093546458
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All CADANGAN UNTUK ANDA LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy