Planner 2016 Percuma

SHARE:

Awal tahun lepas , CG pergi  ke kedai buku Popular , Smart untuk mencari Planner 2016 ( azam tahun baru nak jadikah pengurusan bulanan lebih sistematik ) hehe . Punyalah putar satu kedai tu , tak jumpa-jumpa..  Sudah puas mencari , CG tanya kat kauter , jawapan yang diberi :  " Planner 2016 belum sampai lagi deq " fedeppp..  Terfikir sekejab , kenapalah x tanya awal-awal tadi.. haha.


Hari minggu ni free, teringat kembali nak beli planner 2016 walaupun dah masuk 17hb ( Ahad ) . Malas nak beli ,  maka berphotoshop lah dalam menghasilkan planner 2016 ni. Dengan bantuan internet yang x seberapa laju , berusaha jugak menghasilkan yang terbaik . Tidak tahu lah bagi anda tidak cukup menarik . " Lain orang , lain lidah " ye dok ? . 

Anda boleh simpan (save) gambar planner dibawah , CG sudah siap hasilkan dari bulan 1 -12 . Siap bagi cover + kalendar mini lagi tau..  Tahu tak cara save gambar dengan betul ? kalau tak tahu rujuk : 


Kalau ada ralat sila bagitau kami ya ( melalui komen atau emel ) . " Sesungguhnya manusia tak lari dari melakukan kesilapan "

CG tidak mengharapkan bayaran , hanya secebis doa yang kami pinta . Semoga ianya bermanfaat buat anda , Sudah sedut tinggalkan komen ya .

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
COVER PLANNER
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 1 | BULAN JANUARI

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 2 | BULAN FEBRUARI

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 3 | BULAN MARCH
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 4 | BULAN APRIL

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 5 | BULAN MAY

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 6 | BULAN JUNE
Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 7 | BULAN JULY

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 8 | BULANAUGUST

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 9 | BULAN SEPTEMBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 10 | BULAN OCTOBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 11 | BULAN NOVEMBER

Planner 2016 free printing , grafik berwarna
BULAN 12 | BULAN DICEMBER

LIKE page kami [ Klik sini ] , Tick page kami " see first " , kalau ada update dari kami nanti . Post yang pertama adalah dari kami  . 

https://www.facebook.com/cikgugrafikdotcom
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN
SILA SHARE YA | SHARE | LIKE

COMMENTS

Nama

Agama,8,Aktiviti DSV,4,Buku Program,52,Doa,5,Doodle,8,DSKP,6,E-BUKU TEKS,7,Frame,9,Hias Kelas,12,Lain-Lain,49,Mewarna,7,Muka Depan Fail,14,Nota PdPc,5,PdPc,8,Poster Cuti,35,PREMIUM,5,RPH,4,RPM,2,soalan,4,Template,15,Tutorial,7,Tutorial IT,5,Video,7,
ltr
item
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU: Planner 2016 Percuma
Planner 2016 Percuma
http://3.bp.blogspot.com/-VofK5kWmokc/VpzpahzmYaI/AAAAAAAAA9k/2TtJl8wl860/s1600/planner%2B2016%2B%252C%2B2017%2B%252C%2Bfree%2Bprintable%2B%252C%2Bfree%2Bdownload.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-VofK5kWmokc/VpzpahzmYaI/AAAAAAAAA9k/2TtJl8wl860/s72-c/planner%2B2016%2B%252C%2B2017%2B%252C%2Bfree%2Bprintable%2B%252C%2Bfree%2Bdownload.jpg
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU
https://www.cikgugrafik.com/2016/01/planner-2016-percuma.html
https://www.cikgugrafik.com/
https://www.cikgugrafik.com/
https://www.cikgugrafik.com/2016/01/planner-2016-percuma.html
true
5363507706093546458
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All CADANGAN UNTUK ANDA LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content