Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan 2017

SHARE:


Admin menerima banyak mesej dari inbox dan whatsapp meminta kami designkan Buku Program untuk Penutupan Hari Kebangsaan , pada mulanya memang malas nak design. ya la, nak design satu template buku program memakan masa dua jam. Itu belum termasuk nak mencari idea / ilham.. haha

Sedikit info untuk Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan
  1. Design menggunakan warna bendera kecuali warna kuning tiada sebab bila masukkan warna kuning macam tengelam . Kami dah cuba masukkan , hasilnya menjadi crowded . Anda boleh menggunakan kreativiti anda untuk olah semula jika mahu meletakkan warna kuning.
  2. Design simple , tapi bagi admin simple lagi lawa . Jimat ink printer nak print, lebih-lebih lagi sekolah yang mempunyai ramai kakitangan.
  3. Perkataan " Majlis Penutupan Bulan Kebangsaan " permanent, admin buat dalam photoshop . Anda boleh padam dan gantikan font anda sendri jika mahu. Terpulang kepada kreativiti anda.
  4. Template ni Flexible.
Sebenarnya masih ramai lagi yang meminta kami designkan buku program contohnya buku program hari persaraan , hari kanak-kanak malaysia , hari lahir , hari khatam al-quran dan lain-lain . Kami memohon maaf ya kerana tidak dapat nak buat semua tu sekaligus . 😫

Preview Template Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan


Nak muat turun  macam mana template ni ?.  Anda boleh tekan button yang tertera.

==ANDA BOLEH MUAT TURUN BUKU PROGRAM INI SECARA PERCUMA

JIKA ANDA TIDAK TAHU CARA MUAT TURUN FAIL INI , ANDA BOLEH RUJUK TUTORIAL YANG KAMI SEDIAKAN

Sudah muat turun ?  tinggalkan komen anda dibawah ya . pandangan @ ucapan terima kasih anda . kalau tiada yang nak komen admin pon rasa malas nak share dah selepas ni , sebab pandai sedut je.. hahaha  😆

Boleh lihat buku program lain sebagai contoh/panduan


COMMENTS

Nama

Agama,8,Aktiviti DSV,4,Buku Program,52,Doa,5,Doodle,8,DSKP,6,E-BUKU TEKS,7,Frame,9,Hias Kelas,12,Lain-Lain,49,Mewarna,7,Muka Depan Fail,14,Nota PdPc,5,PdPc,8,Poster Cuti,35,PREMIUM,5,RPH,4,RPM,2,soalan,4,Template,15,Tutorial,7,Tutorial IT,5,Video,7,
ltr
item
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU: Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan 2017
Buku Program Penutupan Bulan Kebangsaan 2017
buku program penutupan hari kebangsaan , buku program penutupan bulan kebangsaan ,buku program merdeka , buku program penutup kemerdekaan , koleksi buku program , buku program , buku program malaysia, malaysia merdeka, negaraku sehati sejiwa , merdeka 2017, tanggal 31 ogos, contoh buku program hari kebangsaan
https://3.bp.blogspot.com/-NQeHdk6a4Eo/Wb3j-d5mfYI/AAAAAAAADCw/lUM-3dgNZMMYslVUB-X3EC-NBsqpHEAQQCLcBGAs/s1600/buku%2Bprogram%2Bmajlis%2Bpenutupan%2Bmerdeka%2B%252C%2Bbuku%2Bprogram%2Bpenutupan%2Bhari%2Bkebangsaan%2B%252C%2Bbuku%2Bprogram%2Bmerdeka%252C%2Bbrosur%2Bmerdeka.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-NQeHdk6a4Eo/Wb3j-d5mfYI/AAAAAAAADCw/lUM-3dgNZMMYslVUB-X3EC-NBsqpHEAQQCLcBGAs/s72-c/buku%2Bprogram%2Bmajlis%2Bpenutupan%2Bmerdeka%2B%252C%2Bbuku%2Bprogram%2Bpenutupan%2Bhari%2Bkebangsaan%2B%252C%2Bbuku%2Bprogram%2Bmerdeka%252C%2Bbrosur%2Bmerdeka.jpg
KOLEKSI GRAFIK UNTUK GURU
https://www.cikgugrafik.com/2017/09/buku-program-penutupan-bulan-kebangsaan.html
https://www.cikgugrafik.com/
https://www.cikgugrafik.com/
https://www.cikgugrafik.com/2017/09/buku-program-penutupan-bulan-kebangsaan.html
true
5363507706093546458
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All CADANGAN UNTUK ANDA LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content